Rólunk

ffff

A Prosperitás Oktatási Központot – egyéni vállalkozásként hoztam létre 1980-ban, Pécs város első felnőttképző magániskolájaként -, majd 1997-ben a “P. Oktatási Központ” Második Esély Iskolája Bt. megalakulásával folytattuk tevékenységi körünket.

Kezdettől fogva (1980.) a felnőttképzés, átképzés, pályakezdő fiatalok képzése, valamint a munkahelymegtartó szakképzés volt a tevékenység meghatározója. Az egyre nagyobb létszámban jelentkező munkanélküliség csökkentését tartottuk feladatunknak a felnőttképzési tevékenység végzésével. A különböző okok miatt továbbtanulni nem tudó pályakezdő fiatalok, valamint a munkahelyek megszűnése – a kilátástalannak tűnő munkaerő-piaci helyzet motiválta az intézmény működését.

Az EU-ba való csatlakozásunk után merült fel először tömegesen az igény: hogy időtálló és jól fizető szakmát tudjunk kínálni a külföldön munkavállalóknak egyaránt. Elmondhatom, hogy ezen törekvéseink sikeresek: szakképesítéseinket elismerik az Európai Únió tagállamai és több ezer eurós kereseti lehetőséggel kecsegtetnek.

Bevezettük a távoktatást és a modulvizsgákra való felkészítés is szerepel tevékenységi körünkben.

Tanáraink kiválóan felkészült, többéves oktatói tapasztalattal rendelkező szakemberek, oktatók, szakoktatók. 32 szerződéses megbízásos oktatónk van.

 

A magabiztosság alapja, a biztos tudás, ami megsokszorozza az erőt!

 

Gaál Zoltánné Molnár Ilona Eszter
intézményvezető

P. OK MEI CÉGKIVONAT

Nyári akció képzések felsorolásával

NYÁRI AKCIÓ 2018

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.