Rólunk

A Prosperitás Oktatási Központot – egyéni vállalkozásként hoztam létre 1980-ban, Pécs város első felnőttképző magániskolájaként -, majd 1997-ben a “P. Oktatási Központ” Második Esély Iskolája Bt. megalakulásával folytattuk tevékenységi körünket.

Kezdettől fogva (1980.) a felnőttképzés, átképzés, pályakezdő fiatalok képzése, valamint a munkahelymegtartó szakképzés volt a tevékenység meghatározója. Az egyre nagyobb létszámban jelentkező munkanélküliség csökkentését tartottuk feladatunknak a felnőttképzési tevékenység végzésével. A különböző okok miatt továbbtanulni nem tudó pályakezdő fiatalok, valamint a munkahelyek megszűnése – a kilátástalannak tűnő munkaerő-piaci helyzet motiválta az intézmény működését.

Az EU-ba való csatlakozásunk után merült fel először tömegesen az igény: hogy időtálló és jól fizető szakmát tudjunk kínálni a külföldön munkavállalóknak egyaránt. Elmondhatom, hogy ezen törekvéseink sikeresek: szakképesítéseinket elismerik az Európai Únió tagállamai és több ezer eurós kereseti lehetőséggel kecsegtetnek.

Bevezettük a távoktatást és a modulvizsgákra való felkészítés is szerepel tevékenységi körünkben.

Tanáraink kiválóan felkészült, többéves oktatói tapasztalattal rendelkező szakemberek, oktatók, szakoktatók. 32 szerződéses megbízásos oktatónk van.

A magabiztosság alapja, a biztos tudás, ami megsokszorozza az erőt!

Gaál Zoltánné Molnár Ilona Eszter
intézményvezető

P. OK MEI CÉGKIVONAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.